Hatalmas Black Friday Akció november 29. éjfélig!

Használd ki ezt a lehetőséget, és segíts gyermekednek a tanulásban!

A részletekért kattints a képre!


Miért használd ki a Black Friday nap nyújtotta fantasztikus kedvezményeket?…mert évente egyszer, ezen a napon vásárolhatsz -37%-os kedvezménnyel matek tananyagokat. Ha késlekedsz, akkor legközelebb 365 nap múlva lesz újra alkalmad ezzel a lehetőséggel élni! A -70%-os kedvezményről nem is beszélve!
 

… mert oktatóanyagaink alacsonyabb áron elérhetőek, így megkönnyítheted Gyermeked számára a tanulást. Ugye Te is szeretnéd, hogy csemetédnek játék legyen a tanulás?
 

…mert, ha már csak az ezévi matek tananyag hiányzik a sorból, akkor most, a Tiéd lehet elképesztően alacsony áron! Sőt a Történelem évszámok kisokost és a Mértékegységek gyakorlóprogramokat reklámáron veheted meg, szinte fillérekért.
 

…mert oktatóprogramjaink valóban érthetően magyarázzák el gyermekednek a tananyagot, az idegen szavakat is beleértve, így teszik élvezetessé a tanulást. Végre a te Gyermeked is sikerekre tehet szert!
 

…mert az oktatóprogramok sok-sok példával teszik lehetővé a tananyag gyors elsajátítását. Ráadásul minden tananyagot hangalámodással készítünk.