Gyermekednek több GYAKORLÁSRA
van szüksége?

Akkor kérd az INGYENES,
matek videótanfolyamot
és azonnal elküldöm Neked a
10-10 feladatból álló matematika oktatóprogramot ingyenesen!Kattints IDE és válaszd ki
gyermeked évfolyamát!>>


 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Kedves külföldön élő vásárlónk!

Ezen az oldalon megtalálhatsz minden fontos információt
a külföldről történő rendeléssel kapcsolatban.

 

► Hogyan add le rendelésedet?

Kattintson a felső menüsorban található Rendelje meg menüpontra, azon belül pedig a Családoknak gombra. Ekkor egy olyan oldalra kerül, ahol megtalálja az összes matematika oktatóanyagunkat. Itt válogathat a DVD-k között, és az Önnek megfelelő terméket a kosarába helyezheti a Kosárba rakom gombra kattintva. Ha befejezte a termékek közötti válogatást, akkor ki kell töltenie a megrendelő űrlapot.
 
Az oktatóprogramok tekintetében Ön két lehetőség között választhat:
 
1. Kérheti a DVD-t letölthető formátumban, ami annyit jelent, hogy egy linket küldünk az e-mail postafiókjába, amelyre ha rákattint, le tudja tölteni a DVD-t a számítógépére. Ez tehát nem egy kézzel megfogható, fizikai értelemben vett lemez, hanem egy link, amellyel ugyanazt az anyagot kapja meg, ami a DVD-n is szerepel, csupán annyi a különbség, hogy Önnek nem kell behelyeznie egy CD-t a számítógépébe, hanem a letöltött anyagra rákattintva máris elindul a program a gépén.
Amennyiben ebben a formában kéri a terméket, akkor a megrendelő űrlap megjegyzés rovatába szíveskedjen beleírni, hogy "letölthető formátum".
 
2. Választhatja azt is, hogy a fizikai, kézzel fogható lemezt küldjük el Önnek postai úton. Ebben az esetben postaköltséget számolunk fel.
 

► Hogyan tudja kifizetni a megrendelt oktatóanyagokat?
 
A termékeket csak és kizárólag banki átutalással tudja kifizetni, mert sajnos postai utánvéttel nem tudunk külföldre csomagot feladni.
A termékek árát a következő bankszámlaszámra szíveskedjen elutalni:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank
H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.


Ha Ön rendes formában kéri a DVD-t, akkor postaköltséget számolunk fel, amely a termékek darabszámától függően változik.

 
Jó vásárlást kívánunk!

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ>>
 

OldaltérképFőoldalKapcsolatAdatvédelmi nyilatkozat
cheap nfl jerseys free shipping,cheap Hockey Jersey,Cheap NFL Jerseys Outlet,cheap nfl jerseys from china,cheap jerseys,cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,nhl hockey jerseys,cheap nfl nike jerseys,cheap nfl jerseys,cheap MLB Jerseys,nike nfl jerseys china,wholesale nfl jerseys china,Cheap NFL Jerseys from china,cheap nfl jerseys,nfl football jerseys,nfl jerseys cheap,nhl jerseys for sale,cheap nfl jerseys,cheap Baseball Jerseys,Wholesale Authentic Jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap football jerseys,cheap authentic nba jerseys,wholesale nfl jerseys,Wholesale cheap NFL Jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,discount cheap nfl jerseys,discount authentic nfl jerseys,NFL jerseys Custom